Grindvloer als grindtapijt bij jou thuis | De voordelen op een rij


Een vloer zonder dweilen, een vloer die opwaaiend stof minimaliseert én er goed uitziet! Zoekt u een nieuwe vloer voor de keuken, de woonkamer of een vloer voor in de gang? Een grindvloer is een aantrekkelijke keuze. Grindvloeren zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en stijlen. Zo biedt de grindvloerwinkel DEPOXY verschillende kleuren en materialen, je vindt dus altijd een vloer die bij jouw stijl past!

undefinedWat is een grindvloer?

Een grindvloer of een grindtapijt bestaat uit velen en velen riviersteentjes en/of – kiezels. Deze stenen zijn door de stroming van de rivier op natuurlijke wijze afgerond. De kiezels kunnen een natuurlijke kleur hebben of kunstmatig op kleur gebracht. De grindvloer past dan ook altijd bij jouw interieur. De kiezels of stenen worden samengevoegd tot één geheel met hars. Meestal wordt hier epoxyhars voor gebruikt.

We zetten de voordelen van een grindvloer voor jou op een rij:

  • Makkelijk schoon te houden
  • Naadloos gelegd
  • Neemt stof op
  • Warme vloer
  • Geschikt voor vloerverwarming

undefinedGrindvloer schoonhouden

Het schoon houden van jouw grindvloer is bijzonder eenvoudig. Dweilen is nauwelijks nodig omdat de vloer stof en dergelijke opneemt. Als je dweilt verwijder je stof en ander vuil eenvoudig. De openstructuur van de vloer houdt dit namelijk vast. Wat betekent dat dit type vloer een uitkomst is voor mensen met allergieën.

Naadloos gelegde grindvloer

Door voor een grindvloer te kiezen, kies je voor een vloer zonder naden. Dat geeft een mooi effect. Zo kun je een ruimte egaal laten vullen met de grindvloer. Dit doe je uiteraard in de laatste kleuren, kies uit alle mogelijkheden de kleur die goed bij jou past.


Een grindvloer is warmer dan een tegelvloer

Doordat het grind in de grindvloer door hars bij elkaar wordt gehouden, voelt de vloer warmer aan dan een tegelvloer. Dit verhoogt het aangename gevoel van een grindvloer. Je kunt heerlijk op blote voeten lopen. Ook hoef je niet bang te zijn voor scherpe randjes, al het grind is mooi afgerond.

Vloerverwarming-proef vloer

Een grindvloer is uiterst geschikt voor vloerverwarming. Doordat de kiezels en de epoxyhars goed geleiden kun je heerlijk genieten van de warmte die de vloerverwarming biedt.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe vloer? Dan raden wij je eens contact op te nemen met de professionals van DEPOXY.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een nare lucht uit je douche afvoer? Zo kom je er vanaf!

Shampoos: vet haar, droog haar, haaruitval en meer!

De vinyl legging