Ontdek de fun van het elliptisch fietsen!

Ontdek de fun van het elliptisch fietsen

Nu hoor ik je al denken: 'wat is elliptisch fietsen?'. Het elliptisch fietsen is het fietsen op een ElliptiGO. Op een ElliptiGO combineer je hardlopen, fietsen en cross trainen ineen. Het elliptisch fietsen is dus een leuke, effectieve manier om een goede training neer te zetten in de buitenlucht. Vanwege de low-impact van de ElliptiGO worden de gewrichten niet te veel belast. 

Door de vloeiende, elliptische beweging voorziet de ElliptiGO je van een goede workout met zo min mogelijk belasting van gewrichten zoals knieën, enkels en heupen. Door de staande beweging tijdens het trainen op de ElliptiGO train je niet alleen de benen, maar ook je core body. Een training met de ElliptiGO lijkt net op staand fietsen. Met een lage belasting op gewrichten en de training voor je gehele lichaam ervaar je dus écht alleen de voordelen van een training!

De ElliptiGO is geschikt voor iedereen

Door de verstelbaarheid van de ElliptiGO is deze geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Het is de ideale manier van trainen om je conditie te verbeteren en calorieën te verbranden zonder dat het gepaard gaat met pijn in gewrichten. Andere voordelen van de ElliptiGO zijn:
  • Een ElliptiGO geeft plezier tijdens het trainen.
  • Je verbrandt tot 33% meer dan bij een traditionele fiets.
  • De staande houding vermindert de druk op nek en rug en je hebt geen last van zadelpijn.


Eenvoudig mee te nemen in de auto?

Een ElliptiGO is eenvoudig mee te nemen in de auto. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte en uitvoering van de auto. In een stationwagen of de wat grotere middenklasser past de ElliptiGO prima. Om de ElliptiGO mee te nemen in de auto moet wel de achterbank inklapbaar zijn. Heb je een kleine auto, denk hierbij aan de grootte van bijvoorbeeld een Opel Corsa, kan de ElliptiGO vervoerd worden mits de passagiersstoel ingeklapt wordt.

De ElliptiGO zelf uitproberen?

Wil je een ElliptiGO zelf uitproberen? Dat kan! Er zijn verschillende officiële ElliptiGO verhuurlocaties in ons land. Zo kun je er snel achter komen of de ElliptiGO wat voor jou is. Huur een ElliptiGO via Elliptigohuren.nl en ervaar het zelf! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Shampoos: vet haar, droog haar, haaruitval en meer!

Een nare lucht uit je douche afvoer? Zo kom je er vanaf!

De vinyl legging