De stijl van jouw huis, de stijl van zijn huis, en dat van mij


Wat typeert jouw huis? Is dat de hippe honingkleur verf op de muur? Die enorme vaas in de hoek op de grond? Of is jouw huis jouw huis, vanwege de rommel die je regelmatig terug vindt, sorry, dat heet natuurlijk een persoonlijke-touch.

Elk huis heeft zijn eigen uitstraling, logisch want iedereen is anders. Huizen hebben ieder hun eigen stijl omdat de eigenaar ook zijn of haar eigen stijl heeft. Kleuren, meubelen, en herinneringen, ze spelen allemaal mee.

Praktische zaken 


Alleen al de praktische zaken in huis kunnen bijzonder stijlvol zijn. Zo laten meer en meer mensen maatwerk meubelen maken. Zo wordt een praktische eettafel ineens dé eyecatcher van het huis.  


Decoraties uit de natuur

Maar denk ook vooral aan decoraties. In de laatste jaren zijn we steeds welvarender geworden, er is meer geld beschikbaar om een huis echt een thuis te maken door persoonlijke decoraties toe te voegen. Zo kun je denken aan een typerende vaas, specifieke kaarsen of kunstwerken.
Maar denk ook eens aan heel andere vormen van decoratie, zo kun je de natuur in huis halen door een ingelijste vlinder uit te zoeken. Deze dieren zijn mooi én in elke mogelijke kleur te vinden. Zo past er altijd wel één bij jouw interieur. 
Het is toch zonde om de vlinders te laten vergaan, vind je niet?



Een andere manier om de natuur in huis te halen, kan bijvoorbeeld zijn door te kiezen voor een opgezette vogel. Hiervoor zijn natuurlijk zeer specifieke expertises nodig. Het kiezen van een goede professional is dan ook zeker van belang.

Kunst decoraties 

Misschien vind jij het in huis halen van de natuur helemaal niks? Binnen is binnen en buiten is buiten? Dan kun je natuurlijk altijd nog denken aan kunstwerken zoals een persoonlijk beeld van was of steen. 
Ook worden kandelaren vaak als pronkstukken gezien. Deze kunnen van metaal, zilver, goud en vele andere materialen zijn gemaakt!

Wat is nu typisch voor jouw huis? Waaraan herkennen wij jouw stijl? We horen het graag!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Shampoos: vet haar, droog haar, haaruitval en meer!

Een nare lucht uit je douche afvoer? Zo kom je er vanaf!

De vinyl legging