Heb jij ook last van een laaghangende zon in de zomer?

Zomers ook zo'n last van de laaghangende zon?

Je kent het vast wel, de laaghangende zon in de zomer waardoor tv kijken niet meer tot de mogelijkheden behoort. Nu hoor ik je denken, maar in de zomer zit je toch vaak buiten? Klopt, maar ook buiten kan je last hebben van een laaghangende zon. Laat staan de mensen in het verkeer, met een laag hangende zon is autorijden geen pretje!
Even terugkomen bij een laaghangende zon in huis, zonwering is dan de oplossing. Je kunt kiezen voor binnenzonwering maar ook voor buitenzonwering. Met buitenzonwering creëer je snel en eenvoudig een schaduwrijke plek in je tuin. Op die manier is de zomer makkelijk(er) uit te houden!

Verschillende soorten buitenzonwering

Wanneer de temperaturen in de zomer hun hoogtepunt bereiken is een schaduwplek de eerste plek waar u wilt gaan zitten. Door gebruik te maken van zonwering creëer je een aangename schaduwplek om ook tijdens de pieken in de zomer aangenaam buiten te kunnen zitten. Wist je dat zonwering ervoor kan zorgen dat het temperatuurverschil kan oplopen tot wel 7 graden?! Wil jij dus comfortabel in je eigen tuin zitten tijdens de zomer, dan is buitenzonwering een must. Er zijn veel verschillende soorten buitenzonwering, zoals:
Om tot een goede keuze te komen en welke soort er het beste aansluit bij je wensen, is het belangrijk dat je weet wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten. 

Knikarmschermen

Het grootste voordeel van knikarmschermen is eigenlijk dat het zorgt voor een aangename binnen- en buitentemperatuur. Een knikarmscherm is groot genoeg om het huis en de tuin van de nodige verkoeling te voorzien. Daarnaast hangt het scherm hoog genoeg waardoor je er met gemak onderdoor kunt lopen en je dus geen ruimte 'verliest' in je tuin!

Uitvalschermen

Wanneer je voor uitvalschermen kiest, kies je voor een aangename temperatuur in huis. Deze schermen zijn zeer eenvoudig te monteren. Uitvalschermen zijn relatief goedkoop en zijn daardoor de meest gekozen buitenzonwering!

Je kunt ook kiezen voor binnenzonwering maar de manier waarop binnenzonwering werkt is minder effectief. Dit komt omdat binnenzonwering de zon pas tegenhoud als de zonnestralen de ramen hebben bereikt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Shampoos: vet haar, droog haar, haaruitval en meer!

Een nare lucht uit je douche afvoer? Zo kom je er vanaf!

De vinyl legging