Het nieuwe jaar sportief beginnen!

Het nieuwe jaar sportief beginnen met de stepfiets.

Hoe zit het met jouw goede voornemens? 2018 ligt achter ons, een heel 2019 ligt voor ons. Tijd voor goede voornemens! De meest voorkomende goede voornemen is 'sporten'. Begin daarom het nieuwe jaar sportief op de stepfiets

Stepfiets? Jazeker, de stepfiets. Deze wordt de ElliptiGO genoemd. De nieuwe vorm van buiten sporten combineert de voordelen van het hardlopen, fietsen en de crosstrainer in één. Benieuwd? Lees er dan snel meer over in dit artikel!

Stand up beweging met de stepfiets

De stepfiets maakt gebruik van de vertrouwde pedaalslag die je gewend bent van de fiets. De voordelen van de stepfiets ten opzichte van de gewone, traditionele fiets is dat je tot wel 33% meer calorieën verbrand en geen last krijgt van pijn in je nek of rug. Door de hardloop beweging van de ElliptiGO lijkt het alsof je aan het rennen bent op lucht. Ervaar zelf een zorgeloze training en huur de stepfiets bij één van de dealers in Nederland!

Bekijk dit filmpje voor een korte introductie van de ElliptiGO!

Sportief beginnen in 2019

Buiten sporten is voor de meeste mensen de meest ideale manier van sport bedrijven. Niet voor niets zijn hardlopen en wielrennen/mountainbiken geliefde sporten in ons land om fit te blijven. Met de stepfiets is het mogelijk om alle voordelen van hardlopen en fietsen te combineren in één workout in de buitenlucht. De comfortabele staande houding zorgt ervoor dat de druk op nek en rug wordt vermindert en dat er voor zadelpijn geen plaats meer is. De staande houding heeft als positief effect dat je, in één training, zowel je benen als je bovenlichaam traint. Lees hier nog veel meer informatie over de ElliptiGO!

Begin het nieuwe jaar sportief met de ElliptiGO en train je lichaam nog beter!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Shampoos: vet haar, droog haar, haaruitval en meer!

Een nare lucht uit je douche afvoer? Zo kom je er vanaf!

De vinyl legging