Waar koop je (nieuwe) wielen voor je bureaustoel?

Waar koop je (nieuwe) wielen voor je bureaustoel?
De wielen van je bureaustoel slijten natuurlijk een stuk sneller dan de stoel zelf. Niet alleen door het intensieve gebruik, maar ook juist door het vuil dat in de wielen terecht komt slijten deze veel sneller. Naast het slijten kunnen de wielen van je bureaustoel natuurlijk ook irritante geluiden produceren en dat kan behoorlijk op de zenuwen werken. Voorkom irritaties of vervang je versleten bureaustoelwielen door nieuwe bureaustoel wielen te kopen. 
Voorkom krassen op de vloer door toedoen van verkeerde of versleten wielen onder je bureaustoel met zachte bureaustoel wielen. Deze zachte wieltjes zijn ideaal voor een ondergrond als plavuizen of houten vloeren!

Signalen voor het vervangen van de wielen onder je bureaustoel

Hoe herken je het moment dat je wielen onder je bureaustoel aan vervanging toe zijn? Het grootste signaal is eigenlijk heel simpel, rolt de bureaustoel nog net zo makkelijk als 'vroeger'? Zo niet, dan is de kans groot dat de bureaustoel wielen versleten zijn en aan vervanging toe zijn. Rol weer met gemak door het kantoor met nieuwe bureaustoel wielen onder je bureaustoel!



Het effect van schoonmaakmiddelen op bureaustoel wielen

Wist je dat sommige schoonmaakmiddelen er voor kunnen zorgen dat de wielen onder je bureaustoel sneller slijten dan anders? Door het toedoen van schoonmaakmiddelen verdwijnt de bovenste laag van de wielen waardoor er sneller slijtage optreedt dan normaal. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor zonlicht, wanneer je bureaustoel wielen regelmatig aan het zonlicht wordt blootgesteld wordt het slijtageproces versneld. 

Bureaustoel wielen kopen van verschillende merken

De meest voorkomende merken als het gaat om bureaustoelen zijn Ahrend, Axia en Vitra. Voor de meest ideale omstandigheden wordt aangeraden om per merk bijbehorende wielen te kopen. Dus voor een Ahrend koop je Ahrend bureaustoel wielen, voor een Axia koop je Axia bureaustoel wielen en voor een Vitra koop je Vitra bureaustoel wielen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Shampoos: vet haar, droog haar, haaruitval en meer!

Een nare lucht uit je douche afvoer? Zo kom je er vanaf!

De vinyl legging