Wat moet jij allemaal regelen voor jouw feest van volgende maand?

Wat ga je zelf doen en wat laat je door anderen doen? Voor hét perfecte feest heb je dé beste van de beste gastenlijst nodig, een thema, hapjes, drankjes, muziek, aankleding, een fantastische outfit en ga zo maar door!

Decor aangepast aan jouw thema


Bij een topfeest hoort natuurlijk ook een topaankleding. Welk thema krijgt jouw feest? Ga je voor een Hawaï-feest of een met een apres-ski thema? Hoe dan ook je hebt decor nodig. Zo zitten jij én jouw gasten helemaal in de goede sfeer. Je hebt verschillende bedrijven waar jij jouw feestbenodigdheden kunt vinden. Zo vind je vele decorartikelen bij dit verhuurbedrijf.

Wel uitnodigen, niet uitnodigen, wel uitnodigen


De gastenlijst, die maak jij natuurlijk zelf. Dit is altijd een wikken en wegen tussen wie jij graag uitnodigt en wie elkaar wel of niet kent. Dan heb je altijd nog de vraag of je de één moet uitnodigen omdat je de ander uitnodigt en ga zo maar door.
Onthoud één ding: Het is jouw feest. Waarom zou je mensen uitnodigen om het uitnodigen? Je hebt een max. aantal gasten ofwel door een budget ofwel door de ruimte. Een paar extra uitnodigen kan natuurlijk geen kwaad, want er zijn altijd mensen die niet kunnen of afzeggen.  Maar jouw avond is jouw avond met de mensen die jij graag uitnodigt.

Hapjes om te genieten en drankjes om te proosten


Dan heb je natuurlijk nog hapjes en drankjes nodig. Nu kun je kiezen om zelf de keukenprins(es) uit te hangen en de heerlijkste fingerfoods uit de keuken te laten komen, maar dan ben je meer aan het werk dan aan het genieten van jouw feest. Je kunt ook kiezen voor een cateringbedrijf. Zo heb je én heerlijk eten én kun jij ook lekker dansen met jouw gasten.

Voetjes van de vloer met de juiste muziek


Verder moet je je natuurlijk voorbereiden op het gebied van de muziek. Wat zijn lekkere dansnummers? Wil je een mix van langzame nummers en muziek waar je helemaal los op kunt gaan? Vraag ook enkele van je gasten vooraf wat zij topnummers vinden, zo weet je zeker dat je goed zit en ook je gasten het naar hun zin hebben.

Jouw outfit 100% in het thema


Vergeet niet dat als je voor een themafeestje kiest, je natuurlijk moet zorgen dat jij dé outfit van de avond hebt. Ook deze kan je huren, zelf verzinnen of misschien dat je oma of moeder wel iets in elkaar kan zetten voor jou. Het hoeft niet per se ingewikkeld te zijn, maar als jij je best niet doet voor je outfit, waarom zouden je gasten dat dan wel doen? En een themafeestje slaagt past echt als iedereen mee doet!

Wat is jouw favoriete thema voor een themafeestje?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Shampoos: vet haar, droog haar, haaruitval en meer!

Een nare lucht uit je douche afvoer? Zo kom je er vanaf!

De vinyl legging